Maaltijdservice Dranouter

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dranouter voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Dranouter? Door gebruik te maken van onze tool ontdekt u probleemloos alle bezorgers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,90 per gerecht. Flink uitpakken met Hamburger, ui en champignons en Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Dranouter ontvangt u uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHeuvelland
ErvaringLekkerder dan ik dacht
Postcode8951
Gemiddelde menuprijs€5,79
Geliefde maaltijdAspergesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Dranouter

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Dranouter. U kunt denken aan veel gekozen partijen als Marley Spoon en/of 0. Maar ook lokaal zijn er allerlei partijen en wijkrestaurants. Iedere service hanteert een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze website kunt u derhalve de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Dranouter? Dat is niet erg! Veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dranouter. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval koop u eenvoudig broodnodige boodschappen als wilde tomaten mix of katenspek. Doorgaans zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Dranouter vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Dranouter? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei maaltijdservices die voldoen aan uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Gentse Waterzooi? Onderstaand vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Heuvelland. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dranouter voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is er al voor €6,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie wordt al bezorgd vanaf €3,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Kip-groenteschotel bestelt u vanaf €7,3.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Samgyetang, een gezonde salade en een toetje als Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Heuvelland voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Pittige Thaise soep
 • Stamppot boerenkool
 • Gekruide krieltjes
 • Sukadelapje in jus
 • Lamsvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dranouter aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd aansluit op uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Check vooral het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers geven een voordelig proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt veelal geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen en Linzensoep met bleekselderij. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de menulijsten kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of wellicht vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Dranouter. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit