Maaltijdservice Nieuwkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwkerke? Dankzij maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,55 per persoon. Aan tafel voor Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Nieuwkerke geniet u van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHeuvelland
BeoordelingVerrast door de smaak
Postcode8950
Gemiddelde prijs€5,78
Meest gekozen maaltijdTomatensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Nieuwkerke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Nieuwkerke. Neem bijv. grote aanbieders als Colruyt en Wink. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van aanbieders en slagerijen. Elke partij heeft weer een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten op uw gemak op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Nieuwkerke? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwkerke. Een goede vervanger voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop u eenvoudig belangrijke boodschappen als chocolade vla of koffiecreamer. Normaliter kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Nieuwkerke vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Nieuwkerke? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende leveranciers die passen bij uw uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Heuvelland. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwkerke voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van elementen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes bestelt u vanaf €5,8.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Harira, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Chocolade ijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Heuvelland voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Verse waldorfsalade
 • Gegrilde kippenpoot
 • Verse worst in jus
 • Runderlapje in jus
 • Braadworst in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nieuwkerke aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en maak een keuze. Let goed op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden veelal thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree en Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Daardoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of juist koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Nieuwkerke. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit