Maaltijdservice Vissenaken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vissenaken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Vissenaken? Aan de hand van onze tool bekijkt u moeiteloos alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,30 per maal. Flink uitpakken met Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui en Runderlever in saus? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Vissenaken hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTienen
ErvaringPersoonlijke bezorgdienst
Postcode3300
Gemiddelde prijs€5,1
Meest gekozen maaltijdNasi babi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Vissenaken

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Vissenaken. Bijvoorbeeld populaire leveranciers als Yumbel of Intermarché. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima partijen en wijkrestaurants. Elke aanbieder wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en voorwaarden. Geholpen door onze vergelijker kan u de aanbieders probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Vissenaken? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vissenaken. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hanteren ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals komijnekaas en slagroom. Normaal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Vissenaken vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Vissenaken? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei opties die kloppen met uw situatie en mogelijke diëten. Denk maar aan Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Via onze vergelijker treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Tienen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vissenaken voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is er al voor €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen is er al vanaf €7,15.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Kreeftensoep, extra groenten en een dessert als Chipolata mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tienen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gestoofde lamsschouder
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkenssaucijs in jus
 • Varkensvlees in saus
 • Gekookte aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vissenaken aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor soort maaltijdservice past bij uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden voor thuis worden in de regel thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste services werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Bloemkool met rundvlees schotel of Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Vissenaken. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit