Maaltijdservice Sint-Margriete-Houtem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Margriete-Houtem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Margriete-Houtem? Met behulp van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u gemakkelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,20. Ouderwets genieten van Vegetarische gehaktbal met vegetarische jus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème en Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Sint-Margriete-Houtem hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTienen
Waarom bestellen?Geen abonnement
Postcode3300
Prijs per maaltijd€5,09
Vaak gekozen maaltijdPush Up Meatballs

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Margriete-Houtem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Sint-Margriete-Houtem. Denk dan aan veel gekozen bedrijven als Delimeal of Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf bestaan er verschillende aanbieders en slagerijen. Elke partij levert een “eigen” assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u de firma’s rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Margriete-Houtem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en vitamines ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Margriete-Houtem. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt men direct nuttige boodschappen zoals honing of ontbijtspek. Vaak kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Margriete-Houtem vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sint-Margriete-Houtem? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende maaltijdservices die kloppen met uw wensen en menu voorkeuren. Denk maar aan Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Op deze pagina ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Tienen. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Margriete-Houtem voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree bestelt u vanaf €5,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep is verkrijgbaar vanaf €3,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundersukade met vleesjus, stamppot hutspot wordt al bezorgd vanaf €6.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Budae jjigae, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Chocolade ijs om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Tienen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Koninginnesoep met kip
 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Boerengehaktschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Margriete-Houtem regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor categorie maaltijdservice klopt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men probleemloos opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes en Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Sint-Margriete-Houtem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit