Maaltijdservice Kumtich

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kumtich voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kumtich? Door middel van www.maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,05 per gerecht. Smullen van Zalm in dillesaus en Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Kumtich profiteert u van heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTienen
BeoordelingEenvoudig bestellen
Postcode3300
Gemiddelde kosten€5,06
Vaak gekozen maaltijdBroccoli kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Kumtich

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Kumtich. Neem veel gekozen aanbieders als Yumbel of 0. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij uitstekende instellingen en sociale voorzieningen. Iedere partij heeft zo een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Kumtich? Dat is niet erg! Een groot aantal traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kumtich. Ideaal voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt u direct nuttige boodschappen zoals halfvolle melk en kipfilet. Normaliter gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Kumtich vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Kumtich? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende type aanbieders die in lijn zijn met uw situatie en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Verderop ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Tienen. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kumtich voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de organisatie, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is er al voor €5,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,25.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng is beschikbaar vanaf €6,5.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Bouillon, een stukje fruit en een dessert als Aardbeien na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Tienen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Eieromelet in kaassaus
 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden mosterdsoep
 • Draadjesvlees in jus
 • Rode kool met appel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kumtich bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type maaltijdservice klopt met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en kies er een. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Gewoonlijk is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden standaard tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden of Gele rijst. Zo zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men deze ook zelf besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of wellicht eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Kumtich. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit