Maaltijdservice Oplinter

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oplinter voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oplinter? Door gebruik te maken van onze vergelijker bekijkt u eenvoudig alle aanbieders die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Nu al voor €4,55 p.p. Ouderwets genieten van Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen en Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Oplinter profiteert u van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTienen
ReactieGeen vaste verplichtingen
Postcode3300
Gemiddelde prijs€5,08
Vaak bestelde maaltijdKippenbout in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Oplinter

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Oplinter. U kunt denken aan erkende services als Ekomenu en Delhaize. Maar ook op regionaal niveau zien we tal van partijen en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Middels maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers rustig naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Oplinter? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oplinter. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende firma’s beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo koop u moeiteloos nuttige boodschappen zoals vers fruit en oude kaas. Gewoonlijk zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Oplinter vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Oplinter? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die voldoen aan uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Gentse Waterzooi of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Op deze pagina bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Tienen. Bekijk goed het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oplinter voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen bestelt u vanaf €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kan je kopen vanaf €5,35.
 • Een warme dagschotel als Reepjes kippenvlees in jus wordt al bezorgd vanaf €7,1.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Chinese tomatensoep, extra groenten en om het compleet te maken Zabaglione na. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Tienen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Zalmfilet in botersaus
 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden goulashsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Gebakken aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oplinter aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort opwarmmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden in de regel geleverd aan huis door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Soms is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Daardoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Oplinter. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit