Maaltijdservice Oorbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oorbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Oorbeek? Dankzij deze website treft u snel en simpel alle bedrijven in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,25 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree en Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Oorbeek geniet u van smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTienen
Waarom bestellen?Wekelijkse bestellijst
Postcode3300
Maaltijd prijs€5,07
Populaire maaltijdWitlof a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Oorbeek

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Oorbeek. Denk aan belangrijke leveranciers als Delimeal en/of 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere service heeft zo zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. Via onze vergelijker kunt u de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Oorbeek? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oorbeek. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hanteren ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval krijgt u snel verse of handige boodschappen als peren en halvarine. Dikwijls gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Oorbeek vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Oorbeek? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden allerlei menu’s die overeenstemmen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat te denken van Dieet Vol Au Vent Puree of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Hieronder vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Tienen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oorbeek voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is er al vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is beschikbaar vanaf €4,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen is er al vanaf €6,1.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Haaienvinnensoep, iets te drinken en een toetje als Crema catalana na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Tienen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spaghetti met broccoli
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Andijvie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oorbeek bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor categorie thuismaaltijd past bij uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en kies er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men probleemloos nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden worden meestal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Boerengehaktschotel. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u deze besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen of vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Oorbeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit