Maaltijdservice Nederbrakel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nederbrakel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nederbrakel? Dankzij maaltijdbutler.be doorzoekt u gemakkelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,20 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes en Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Nederbrakel smult u weer van vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBrakel
ErvaringGeen gedoe meer
Postcode9660
Gemiddelde menuprijs€5,38
Vaak gekozen maaltijdAndijviestamppot, speklapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Nederbrakel

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Nederbrakel. Denk dan aan belangrijke services als Delhaize of Prego. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verschillende organisaties en slagerijen. Elke service wordt bestempeld door een “eigen” productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Nederbrakel? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nederbrakel. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s beschikken over een handige boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt u eenvoudig de boodschappen zoals bananen of desem bol grof. Niet zelden gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Nederbrakel vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Nederbrakel? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die kloppen met uw wensen voedingspatroon. U kunt denken aan Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Boereworst Met Wortelstamppot? Op deze pagina bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Brakel. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nederbrakel voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen bestelt u vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij bestelt u vanaf €4,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Aspergesoep bestelt u vanaf €5,6.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Harira, iets te drinken en om het compleet te maken Baklava als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Brakel voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Ajam pangang, bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nederbrakel regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en maak een keuze. Check vooral het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire services bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, via de papieren bestellijst of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes en Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.. Zodoende krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Nederbrakel. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit