Maaltijdservice Horebeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Horebeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Horebeke? Middels onze vergelijker doorzoekt u probleemloos alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,90 per maal. Ouderwets genieten van Hete Bliksem met een speklapje en Gestoofde wortel? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Horebeke profiteert u van gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHorebeke
ReactieAlsof het zelf bereid is
Postcode9667
Gemiddelde kosten€6,75
Maaltijd-topperDoperwtenpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Horebeke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Horebeke. Bijvoorbeeld veel gekozen partijen als Vlotter of Foodbag. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verschillende instanties en zorginstellingen. Iedere service heeft zo een heel eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. deze website kan u daarom de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Horebeke? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Horebeke. Een uitkomst voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven voorzien in een nuttige boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop men direct de boodschappen zoals desembrood rogge of schouderham. Dikwijls zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Horebeke vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Horebeke? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die passen bij uw uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Op deze pagina ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Horebeke. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Horebeke voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kervelsoep bestelt u vanaf €4,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Gestoofde prei kunt u al laten bezorgen vanaf €6,8.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Borsjtsj, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Pistache ijs als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Horebeke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Aardappelrösti

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Horebeke aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor type seniorenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste services verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Witte Pens Met Rodekool En Puree en Kipvink in jus. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u deze besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Vriesvers: 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Horebeke. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente