Maaltijdservice Opbrakel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Opbrakel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Opbrakel? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u moeiteloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,50 per gerecht. Aanschuiven voor Kip tikka massala, basmatirijst of Kip Kerriesaus Met Rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Opbrakel krijgt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteBrakel
ReactieHoef niet meer te koken
Postcode9660
Gemiddelde prijs€5,39
Meest gekozen maaltijdBabi pangang, rijstfantasie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Opbrakel

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Opbrakel. Neem belangrijke leveranciers als Prego of Okay. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verschillende organisaties en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Opbrakel? Geen probleem! Veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Opbrakel. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven voorzien in een extra boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt men moeiteloos belangrijke boodschappen als achterham of snijworst. Normaal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Opbrakel vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Opbrakel? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden meerdere type aanbieders die kloppen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie en Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Aan de hand van deze website vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Brakel. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Opbrakel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kervelsoep is er al vanaf €5,45.
 • Vriesverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel is verkrijgbaar vanaf €4,1.
 • Een daghap aan huis als Rundvlees in jus kan je kopen vanaf €7,25.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Komkommersoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Dame blanche mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Brakel voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Rode kool met gehakt schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Spaghettischotel bolognese
 • Ajam pangang, nasi goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Opbrakel bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de aanbieders geven een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men wekelijks nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De gerechten worden vaak geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Slavink met andijvie a la crème gek aard jus en Minestronesoep. Daardoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Opbrakel. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit