Maaltijdservice Mont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Mont? Door middel van maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,60 per keer. Smullen van Gegrilde groentenmix in saus en Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Mont geniet u van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHouffalize
RecensieUitgebreid assortiment
Postcode6661
Gemiddelde kosten€6,33
Meest gekozen maaltijdAspergesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Mont

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Mont. Denk dan aan belangrijke leveranciers als Dienstenthuis.be en/of 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich tal van instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij biedt een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van deze pagina kan u de services op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Mont? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mont. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo koop men moeiteloos verse of handige boodschappen als chocolade vla en frisdrank. Gewoonlijk gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Mont vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Mont? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit meerdere bezorgmaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt denken aan Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree en Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Houffalize. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mont voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen bestelt u vanaf €4,95.
 • Een warme dagschotel als Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool à la crème wordt al bezorgd vanaf €7,25.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Venkelsoep, een gezonde salade en een dessert als Roomijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Houffalize voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Asperge beenham schotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Rundvlees in tijmsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mont regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden aanbieders en kies een geschikte. Bekijk met name het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Meestal is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden voor ouderen worden altijd thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Broccolisoep of Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen. Daardoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Mont. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit