Maaltijdservice Nives

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nives voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nives? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u probleemloos alle organisaties in de buurt! Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,05. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Nives geniet u van complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVaux-Sur-Sûre
ReactieGeen vaste verplichtingen
Postcode6640
Maaltijd prijs€6,28
Nummer 1-maaltijdErwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Nives

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Nives. Denk aan interessante services als Colruyt of 15Gram. Echter, ook heel lokaal zijn er interessante initiatieven en wijkrestaurants. Elke service heeft zo een heel eigen aanbod en voorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de leveranciers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Nives? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nives. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste firma’s hanteren ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop men eenvoudig broodnodige boodschappen als groenteburger en jonge kaas. Meestal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Nives vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Nives? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze maaltijdservices die kloppen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Vaux-Sur-Sûre. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nives voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Bloemkoolsoep is verkrijgbaar vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is er al voor €5.
 • Een daghap aan huis als Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €7,5.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Czernina, een stukje fruit en om het compleet te maken Haagse bluf om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Vaux-Sur-Sûre voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Grootmoeders kippannetje
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Eieromelet in kaassaus
 • Gebonden mosterdsoep

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nives aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice matcht met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele verstrekkers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. Uw bestelling wordt steeds vaker geleverd aan huis door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsNaturel-pannenkoek of Pannenkoeken met spek. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of misschien veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Nives. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit