Maaltijdservice Juseret

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Juseret voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Juseret? Via deze pagina doorzoekt u eenvoudig alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,60 per keer. Flink uitpakken met Babi pangang met witte rijst en groenten of Vegetarische reepjes met champignons, pikante cajunrijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Juseret smult u weer van ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVaux-Sur-Sûre
ErvaringIk zit nergens aan vast
Postcode6642
Gemiddelde kosten€6,31
Nummer 1-maaltijdGele rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Juseret

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Juseret. Neem veel gekozen services als Meal-Story of Okay. Ook in de gemeente zelf ontstaan er uitstekende aanbieders en zorginstellingen. Elk bedrijf wordt bestempeld door zijn eigen keuken en voorwaarden. Geholpen door onze tool kan u daardoor de bezorgdiensten rustig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Juseret? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Juseret. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een extra boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop u moeiteloos belangrijke boodschappen als dranken of appelsap. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Juseret vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Juseret? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene maaltijdservices die passen bij uw uw wensen en eetpatroon. Wat dacht u van Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Vaux-Sur-Sûre. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Juseret voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt heeft te maken met elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten kunt u al bestellen vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus wordt al bezorgd vanaf €3,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Nasi babi pangang kan je kopen vanaf €7,25.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Kokos-bonensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Kaas om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Vaux-Sur-Sûre voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Bami goreng met kipsaté
 • Koninginnesoep met kip
 • Bami, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Juseret regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire bezorgservices en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De thuismaaltijden worden altijd bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met circa 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Pittige Thaise soep en Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen. Zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Juseret. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit