Maaltijdservice Nadrin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nadrin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Nadrin? Aan de hand van deze website bekijkt u probleemloos alle firma’s in uw regio! Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per persoon. Smullen van Kersenpannenkoek of Varkensfilet in jus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Nadrin hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHouffalize
ReactieGeen doorlopende verplichting
Postcode6660
Gemiddelde kosten€6,32
Geliefde maaltijdTomatensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Nadrin

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Nadrin. Bijvoorbeeld interessante leveranciers als Meal-Story of Yumbel. Maar ook lokaal ontwikkelen zich tal van aanbieders en restaurants. Elke organisatie levert een heel eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via onze vergelijker kan u de bezorgers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Nadrin? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nadrin. Perfect voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders voorzien in een handige boodschappendienst voor senioren. In dat geval krijgt men direct verse of handige boodschappen als peren of afwasborstel. Vaak kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Nadrin vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Nadrin? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn flink wat menu’s die overeenstemmen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Neem nu Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Onderstaand vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Houffalize. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nadrin voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van factoren als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen is er al vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie wordt al bezorgd vanaf €4,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gekookte aardappels kan je kopen vanaf €5,5.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Erwtensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Slagroom na. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Houffalize voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Omelet in champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Varkenssaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nadrin aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welke vorm van een maaltijdservice matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden voor thuis worden vaak thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten en Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Nadrin. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit