Maaltijdservice Houffalize

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houffalize voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Houffalize? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u eenvoudig alle bedrijven in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,20 per gerecht. Flink uitpakken met Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen en Alaska-koolvis? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Houffalize smult u weer van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHouffalize
BeoordelingGoede en snelle service
Postcode6660
Maaltijd prijs€6,59
Nummer 1-maaltijdSpeklapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Houffalize

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Houffalize. Bijvoorbeeld erkende firma’s als HelloFresh en Yumbel. Ook in deze plaats zelf bestaan er uitstekende instellingen en sociale voorzieningen. Iedere optie onderscheidt zich door een eigen menu en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze website kan u daardoor de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Houffalize? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houffalize. Een goede vervanger voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hanteren ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee krijgt u snel de supermarktartikelen als cake of thee. Niet zelden kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Houffalize vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Houffalize? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal opties die overeenstemmen met uw wensen en eetpatroon. U kunt denken aan Hutsepot Met Rookworst En Spek en Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Hieronder bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Houffalize. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houffalize voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van zaken als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is er al vanaf €6,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool kan je kopen vanaf €3,6.
 • Een warme dagschotel als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kan je kopen vanaf €7,15.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kreeftensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Yoghurt na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Houffalize voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Broccoli rollade schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houffalize regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele verstrekkers geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden veelal geleverd door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kip, sperziebonen, aardappelpuree of Aspergesoep. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Houffalize. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente