Maaltijdservice Vaux-Lez-Rosières

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vaux-Lez-Rosières voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Vaux-Lez-Rosières? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,55 per gerecht. Aanschuiven voor Vegetarische balletjes in saus en Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Vaux-Lez-Rosières smult u weer van voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVaux-Sur-Sûre
ReactiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode6640
Maaltijd prijs€6,3
Maaltijd-topperKerriesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Vaux-Lez-Rosières

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Vaux-Lez-Rosières. Bijvoorbeeld grote bezorgers als Traiteur Goossens of 0. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij tal van initiatieven en verswinkels. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen productaanbod en voorwaarden. Dankzij onze vergelijker kunt u dus de leveranciers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Vaux-Lez-Rosières? Dat is niet erg! Legio traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vaux-Lez-Rosières. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven voorzien in een handige boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop u eenvoudig de supermarktartikelen als halfvolle melk en zuivelproducten. Normaliter kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Vaux-Lez-Rosières vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Vaux-Lez-Rosières? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal opwarmmaaltijden die passen bij uw uw situatie en menu voorkeuren. Denk maar aan Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Hieronder ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Vaux-Sur-Sûre. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vaux-Lez-Rosières voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een warme daghap voor senioren als Macaroni is er al vanaf €6,05.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Burgersoep, een extra salade en iets fris zoals Vlaflip als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Vaux-Sur-Sûre voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Gebonden goulashsoep

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vaux-Lez-Rosières bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor ouderenmaaltijd rijmt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Meestal kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor thuis worden veelal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 maaltijden. Bij diepvries is er een keus te maken uit 100+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree en Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm of wellicht veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Vaux-Lez-Rosières. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit