Maaltijdservice Morhet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Morhet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Morhet? Via onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,70 per gerecht. Smullen van Runderhachee met rode kool en Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Morhet profiteert u van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVaux-Sur-Sûre
ReactieWekelijkse bestellijst
Postcode6640
Gemiddelde prijs€6,27
Geliefde maaltijdKippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Morhet

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Morhet. Bijvoorbeeld landelijke firma’s als Colruyt en/of 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verscheidene initiatieven en wijkrestaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Middels onze tool kan u de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. De keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Morhet? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Morhet. Perfect voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo krijgt men zonder moeite verse of handige boodschappen als jam of huzarensalade. Dikwijls kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Morhet vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Morhet? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel thuismaaltijden die kloppen met uw wensen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Bloemkoolsoep of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Via onze vergelijker vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Vaux-Sur-Sûre. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Morhet voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree is er al voor €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,4.
 • Een warme daghap voor senioren als Foe yong hai is beschikbaar vanaf €6,95.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Gazpacho, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Taart als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Vaux-Sur-Sûre voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Cordon Bleu met groenten
 • Gekarameliseerde witlof
 • Asperge beenham schotel
 • Visburger met groenten
 • Klapstuk met hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Morhet bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Bekijk met name de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste verstrekkers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. De thuismaaltijden worden standaard geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Rundergehaktbal met jus en hutspot of Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Middels een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of juist vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Morhet. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit