Maaltijdservice Tailles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tailles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Tailles? Aan de hand van deze website bekijkt u eenvoudig alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,60. Aanschuiven voor Kipschnitzel en Runderhachee, witte rijst, bloemkool? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Tailles hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHouffalize
RecensieMeer dan 20 maaltijden per week
Postcode6661
Prijs per maaltijd€6,34
Vaak bestelde maaltijdPompoensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Tailles

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Tailles. Neem bijv. belangrijke partijen als Ekomenu en/of Aldi. Maar ook lokaal ontstaan er allerlei instellingen en zorginstellingen. Elk bedrijf biedt zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze tool kan u de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Tailles? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door dit proces blijven structuur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tailles. Een prima oplossing voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse services hanteren ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt men probleemloos de boodschappen zoals roomboter of toiletpapier. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Tailles vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Tailles? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een hoop opties die in lijn zijn met uw gesteldheid voedingspatroon. Wat te denken van Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje en Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Houffalize. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tailles voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door factoren als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree kan je kopen vanaf €3,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Pannenkoeken met appelvulling is beschikbaar vanaf €5,9.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Roomsoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Taart achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Houffalize voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Stukjes rundvlees in jus
 • Broccoli rollade schotel
 • Tomatensoep met prei vg
 • Kick Through Spaghetti
 • Gepaneerde kipnuggets

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tailles bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijdservices hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De menu’s worden standaard thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 15 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree of Broccoli kaassaus. Hiermee ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding vormt de basis voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Tailles. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit