Maaltijdservice Woesten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Woesten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Woesten? Met behulp van deze pagina bekijkt u overzichtelijk alle aanbieders in de buurt! Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,55 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst en Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Woesten beschikt u over voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVleteren
BeoordelingVerse ingrediënten
Postcode8640
Maaltijd prijs€5,15
Populaire maaltijdEieromelet in kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Woesten

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Woesten. We hebben het over erkende partijen als Foodbag of 0. Ook in deze plaats zelf zien we allerlei instellingen en restaurants. Elke optie levert een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgdiensten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u menu-voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Woesten? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Woesten. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier koop u probleemloos verse of handige boodschappen als sinaasappels of desem bol spelt. Veelal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Woesten vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Woesten? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Kip Op Grootmoeders Wijze en Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Op deze pagina treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Vleteren. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Woesten voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal bestelt u vanaf €5,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • Een warme dagschotel als Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie kan je kopen vanaf €7,15.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Knoflooksoep, extra groenten en een dessert als Pistache ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Vleteren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Nasi babi ketjap
 • Kipfilet in saus
 • Gebakken witvis
 • Hutspot, hachee
 • Kervelroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Woesten regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type bezorgmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste leveranciers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dat telefonisch, via de papieren bestellijst of online. De gerechten worden dikwijls bezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Appelcompote met vanille. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of misschien eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Woesten. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit