Maaltijdservice Houthulst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houthulst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Houthulst? Via maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,50 per maal. Flink uitpakken met Gehakt in roomsaus of Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Houthulst hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHouthulst
RecensieVeel keuze in regio
Postcode8650
Gemiddelde menuprijs€6,03
Vaak bestelde maaltijdPastaschotel met spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Houthulst

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Houthulst. Denk aan interessante firma’s als Delimeal en Colruyt. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor verscheidene instellingen en wijkrestaurants. Ieder bedrijf biedt een eigen keuken en bestelvoorwaarden. D.m.v. deze pagina kan u daardoor de organisaties op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Houthulst? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven structuur en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houthulst. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee haalt u snel praktische of verse producten als komijnekaas en halfvolle melk. Meestal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Houthulst vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Houthulst? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit velerlei type aanbieders die passen bij uw uw situatie en eventuele dieet. Wat dacht u van Spaghetti Bolognese Kaas en Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Aan de hand van deze website ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Houthulst. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houthulst voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs heeft te maken met o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is verkrijgbaar vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes bestelt u vanaf €4,25.
 • Een warme dagschotel als Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten is beschikbaar vanaf €7,35.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Thukpa, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Dame blanche mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Houthulst voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Oosterse zalm
 • Appelcompote
 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houthulst bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men eenvoudignog een bestelling doen. In veel gevallen kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden niet zelden thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen of Rundvlees met gegrilde groente. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Houthulst. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente