Maaltijdservice Lo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Lo? Dankzij deze pagina doorzoekt u overzichtelijk alle bedrijven in uw regio! Warme gerechten, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,25 per persoon. Smullen van Volkoren macaronischotel en Rundvlees in tijmsaus? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Lo krijgt u verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLo-Reninge
ReactieEenvoudig bestellen
Postcode8647
Prijs per gerecht€5,16
Meest gekozen maaltijdFoe yong hai

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Lo

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Lo. Bijvoorbeeld interessante organisaties als Smartmat of Okay. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij tal van leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke partij heeft weer een heel eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze tool kunt u dus de bezorgers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Lo? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lo. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee krijgt u direct de supermarktartikelen als chocolade of halvarine. In algemene zin kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Lo vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Lo? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die voldoen aan uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Onderstaand treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Lo-Reninge. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lo voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,05.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Minestronesoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Rijstebrij om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lo-Reninge voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Bami babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Champignonsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lo bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk type ouderenmaaltijd rijmt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele services hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst en Runderhachee met rode kool. Op die manier krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lo. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit