Maaltijdservice Loonbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loonbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Loonbeek? D.m.v. onze vergelijker vindt u overzichtelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,15 per gerecht. Genieten van Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie en Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Loonbeek hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHuldenberg
ErvaringVlees, vis, en vega
Postcode3040
Gemiddelde menuprijs€6,67
Maaltijd-topperWild Crunches

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Loonbeek

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Loonbeek. Denk dan aan veel gekozen partijen als Yumbel en Prego. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima instanties en slagerijen. Elke service onderscheidt zich door een “eigen” keuken en bestelvoorwaarden. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de services snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Loonbeek? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loonbeek. Een goede vervanger voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt u gelijk broodnodige boodschappen als rijstepap of ontbijtspek. In de regel kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Loonbeek vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Loonbeek? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere opties die overeenstemmen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Huldenberg. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loonbeek voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door onderdelen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is er al vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen is beschikbaar vanaf €5,8.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Witlofsoep, een gezonde salade en een toetje als Bavarois om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Huldenberg voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Indisch gehaktbrood
 • Varkensfilet in jus
 • Stroganoff du chef
 • Sucade Hollandaise
 • Champignon omelet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Loonbeek regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en selecteer er een. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende aanbieders hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men dagelijks nog een bestelling doen. Meestal kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De menu’s worden in algemene zin thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met grofweg 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Bloemkool cordonbleu schotel en Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst. Zodoende kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Loonbeek. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit