Maaltijdservice Huldenberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Huldenberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Huldenberg? Door middel van www.maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,10 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Kip korma, rijstmix? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Huldenberg beschikt u over ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHuldenberg
BeoordelingGemakkelijk opwarmen
Postcode3040
Prijs per gerecht€6,45
Geliefde maaltijdKip Andorra

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Huldenberg

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Huldenberg. Neem bijv. belangrijke aanbieders als Viangro en Smartmat. Echter, ook heel lokaal zijn er verscheidene initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere leverancier heeft zo zijn eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze pagina kan u de bedrijven overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er maaltijdvoorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Huldenberg? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Huldenberg. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel services hebben ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt men direct verse of handige boodschappen als krentenbrood en cervelaat. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Huldenberg vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Huldenberg? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden verscheidene seniorenmaaltijden die kloppen met uw situatie en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Verderop achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Huldenberg. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig vet uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Huldenberg voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is verkrijgbaar vanaf €3,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Boerengehaktschotel met aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,8.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Uiensoep, iets te drinken en iets fris zoals Tiramisu mousse als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Huldenberg voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Stroganoff du chef
 • Sucade Hollandaise
 • Aspergesoep vg
 • Bami kip saté
 • Groentensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Huldenberg bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor type opwarmmaaltijd matcht met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Indisch gehaktbrood en Kip kerrie ananas met risotto. Daardoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Huldenberg. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente