Maaltijdservice Neerijse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neerijse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Neerijse? D.m.v. onze vergelijker bekijkt u supersnel alle aanbieders in uw regio! Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,15 per gerecht. Ouderwets genieten van Broccolisoep en Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Neerijse ontvangt u verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHuldenberg
Waarom bestellen?Uitsluitend verse producten
Postcode3040
Prijs per maaltijd€6,68
Geliefde maaltijdKervelroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Neerijse

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Neerijse. Bijvoorbeeld veel gekozen services als HelloFresh of Delhaize. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij prima instanties en slagerijen. Elke service wordt bestempeld door een “eigen” aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via onze tool kan u de leveranciers probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Neerijse? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daarna wordt het gerecht snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven structuur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neerijse. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor senioren. In dat geval krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als pate’s en pate’s. Normaliter kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Neerijse vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Neerijse? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal type aanbieders die kloppen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Onderstaand treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Huldenberg. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neerijse voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundstong Madeirasaus Puree kunt u al bestellen vanaf €6.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Misosoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Chipolata mousse om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Huldenberg voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Heldere kippensoep
 • Chinese wokschotel
 • Verse fruitsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neerijse aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele dienstverleners werken met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor thuis worden meestal bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsSnijbonen of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten is van belang voor een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Neerijse. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit