Maaltijdservice Huy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Huy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Huy? Aan de hand van deze pagina doorzoekt u moeiteloos alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,30 per maaltijd. Flink uitpakken met Heldere boerengroentesoep en Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Huy hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteHuy
Waarom bestellen?Aantrekkelijke prijzen
Postcode4500
Gemiddelde prijs€5,45
Geliefde maaltijdKip in zoetzure saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Huy

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Huy. We hebben het over veel gekozen bezorgers als Viangro of 0. Echter, ook heel lokaal zijn er interessante initiatieven en speciale eetpunten. Elke service levert z’n eigen aanbod en voorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers overzichtelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Huy? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Huy. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee haalt u direct de supermarktartikelen als ontbijtspek en zoetjes. Vaak zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Huy vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Huy? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn velerlei maaltijdservices die passen bij uw uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Wat te denken van Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Lasagne Bolognese? Hieronder treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Huy. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Huy voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin bestelt u vanaf €6,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • De daghap voor ouderen als Zalm in dillesaus kunt u al bestellen vanaf €5,8.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bosintang, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Karnemelkse bloempap na. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Huy voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Huy
 • Hoofdpostcode: 4500

Geliefde bereide maaltijden

 • Schnitzel mexico schotel
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Pittige sperzieboontjes
 • Heldere vermicellisoep
 • Vier-groentenstamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Huy aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en selecteer er een. Controleer goed het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hebben een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Meestal is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. Uw bestelling wordt standaard aan huis gebracht via een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Nasi goreng speciaal, kip in satésaus en Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen. Hiermee kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten draagt bij aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen of juist vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Huy. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente