Maaltijdservice Ruiselede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ruiselede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ruiselede? Met behulp van deze pagina ontdekt u overzichtelijk alle bezorgers in de buurt! Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,15. Smullen van Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli of Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Ruiselede hebt u toegang tot uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteRuiselede
Waarom bestellen?Moderne hoogwaardige keuken
Postcode8755
Maaltijd prijs€6,14
Meest gekozen maaltijdRundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ruiselede

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Ruiselede. Denk aan grote aanbieders als Yumbel en Vlotter. Echter, ook heel lokaal zijn er tal van leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere leverancier levert zijn eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services probleemloos met elkaar vergelijken. Het kiezen van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Ruiselede? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ruiselede. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt u snel broodnodige boodschappen als sinaasappels of ontbijtspek. In de regel gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Ruiselede vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Ruiselede? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een service gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn talloze opties die in lijn zijn met uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat te denken van Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Lasagne Bolognese? Via onze vergelijker ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Ruiselede. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ruiselede voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door o.a. het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie kunt u al bestellen vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een warme dagschotel als Gekruide speklap is beschikbaar vanaf €5,7.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Okrosjka, iets te drinken en een dessert als Chocolade mousse om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ruiselede voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ruiselede bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let met name op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen en Witte rijst. Zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding is van belang voor een goede balans en energie. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of wellicht vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ruiselede. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit