Maaltijdservice Wingene

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wingene voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wingene? Geholpen door deze website achterhaalt u snel en simpel alle services die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,95 per maal. Ouderwets genieten van Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Knoflookgarnalen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Wingene ontvangt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWingene
RecensieIk kijk er weer naar uit
Postcode8750
Gemiddelde prijs€6,13
Populaire maaltijdKip in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wingene

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Wingene. Denk aan erkende aanbieders als 15Gram en/of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er prima organisaties en sociale voorzieningen. Elk bedrijf wordt bestempeld door zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daarom de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Wingene? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wingene. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal organisaties voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval koop u direct verse of handige boodschappen als zoetjes en volle kwark. In de regel gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wingene vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Wingene? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat maaltijdservices die voldoen aan uw gesteldheid en eetpatroon. Wat te denken van Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Via onze vergelijker treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Wingene. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wingene voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als het bedrijf, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree bestelt u vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Groentesoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • De daghap voor ouderen als Rode kool met appel kan je kopen vanaf €6.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Hot pot, iets te drinken en voor de volledigheid een Brownie om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Wingene voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Omelet in saus
 • Kaaskroketjes
 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Macaroni

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wingene aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De grote services stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met circa 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen of Groenteburger, prei, aardappelen. Zodoende kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wingene. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente