Maaltijdservice Pittem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pittem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Pittem? D.m.v. maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,95 per gerecht. Ouderwets genieten van Hamlapje in jus of Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Pittem beschikt u over ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeentePittem
RecensieGoed, vers en lekker
Postcode8740
Prijs per maaltijd€6,12
Vaak gekozen maaltijdVarkensvlees met appel in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Pittem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Pittem. Neem bijv. belangrijke aanbieders als Marley Spoon en 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante partijen en speciale eetpunten. Elke aanbieder wordt bestempeld door een heel eigen type maaltijd en voorwaarden. Met behulp van deze pagina kunt u dus de aanbieders eenvoudig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met dieetwensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Pittem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pittem. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere firma’s hebben ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop u snel de supermarktartikelen als filet americain of kwark. Normaal kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Pittem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Pittem? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei thuismaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele dieet. Wat dacht u van Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees of Penne Pesto Kip Wokgroenten? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Pittem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pittem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Chinese tomatensoep, een stukje fruit en een dessert als Dame blanche om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Pittem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Vissoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pittem aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. Uw bestelling wordt vaak tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook en Snijbonenstamppot met slavink en jus. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Pittem. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente