Maaltijdservice Zevekote

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zevekote voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Zevekote? Door middel van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,80 per keer. Aanschuiven voor Broccolisoep of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Zevekote beschikt u over smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteGistel
ErvaringLekkere maaltijden + gezond
Postcode8470
Prijs per gerecht€6,55
Maaltijd-topperVarkenslapjes in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Zevekote

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Zevekote. U kunt denken aan erkende partijen als Home Cuisine en/of Meal-Story. Ook binnen de gemeente zijn er prima organisaties en wijkrestaurants. Elke organisatie biedt een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zevekote? Er is een oplossing! Nogal wat cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zevekote. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt men moeiteloos verse of handige boodschappen als afbak kaas mais broodjes en sinaasappelsap. Veelal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zevekote vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Zevekote? Of zoekt u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat maaltijdservices die kloppen met uw eisen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Dieet Kippenworst Spinazie Puree? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Gistel. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zevekote voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd is afhankelijk van o.a. de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree kunt u al bestellen vanaf €5,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lasagne Bolognese wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Een warme dagschotel als Spaghettischotel bolognese is er al vanaf €5,9.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Champignonsoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Chocolade ijs om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Gistel voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zevekote aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en maak een keuze. Controleer goed de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijdservices hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. Het eten wordt veelal aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensfilet in jus of Kip Op Grootmoeders Wijze. Zodoende krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Zevekote. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit