Maaltijdservice Lantin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lantin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lantin? Via maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,55 per gerecht. Ouderwets genieten van Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree of Snijbonenstamppot met slavink en jus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Lantin profiteert u van gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteJuprelle
RecensieMeerdere manieren bestellen
Postcode4450
Gemiddelde menuprijs€5,42
Vaak gekozen maaltijdTortellini gevuld met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Lantin

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Lantin. U kunt denken aan populaire bedrijven als Vlotter en/of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verscheidene instellingen en zorginstellingen. Iedere leverancier heeft zo een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bedrijven snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen zoals o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Lantin? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lantin. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men direct belangrijke boodschappen als koffiecreamer of chocoladevla. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Lantin vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Lantin? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Verderop vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Juprelle. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lantin voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €3,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is beschikbaar vanaf €7,2.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Fasolada, een stukje fruit en een toetje als Yoghurtijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Juprelle voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kick Through Spaghetti
 • Kruudmoes met gortepap
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Verse rauwkostsalade
 • Pittige Thaise soep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lantin aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste leveranciers geven een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Vaak kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ongeveer 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Rundvlees, rode kool, aardappelpuree of Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes. Hiermee kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Lantin. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit