Maaltijdservice Tilleur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tilleur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Tilleur? D.m.v. maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,70 per gerecht. Aanschuiven voor Gebakken aardappels of Kipstukjes in mosterdsaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Tilleur ontvangt u ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteSaint-Nicolas
BeoordelingVerlicht de mantelzorg
Postcode4420
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,38
Meest gekozen maaltijdBoe­ren­kool­stoof met ei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Tilleur

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Tilleur. Denk dan aan populaire aanbieders als Yumbel en/of Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf wordt bestempeld door z’n eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Tilleur? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tilleur. Een redding voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt men zonder moeite verse of handige boodschappen als peren of ontbijtproducten. Meestal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Tilleur vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Tilleur? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel mogelijkheden die voldoen aan uw wensen en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Verderop ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Saint-Nicolas. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tilleur voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Champignonroomsoep kunt u al bestellen vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €3,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Ajam pangang, bami goreng is beschikbaar vanaf €6,3.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pompoensoep, iets te drinken en iets fris zoals Spekkoek om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Saint-Nicolas voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Zalmfilet in botersaus
 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden goulashsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Gebakken aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tilleur bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor seniorenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Bekijk met name het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de services stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u elke dag nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter of Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week. Vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of juist veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Tilleur. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit