Maaltijdservice Montegnée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montegnée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Montegnée? Middels www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,35. Aanschuiven voor Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes of Bami, quorn, satésaus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Montegnée profiteert u van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteSaint-Nicolas
ReactieSociale & Signalerende functie
Postcode4420
Maaltijd prijs€5,37
Populaire maaltijdBami goreng met rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Montegnée

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Montegnée. Bijvoorbeeld grote leveranciers als Prego of Cora. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante leveranciers en slagerijen. Elke aanbieder heeft zo een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze website kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er maaltijdvoorkeuren als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Montegnée? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Later worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montegnée. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s bieden ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop men zonder moeite de supermarktartikelen als afbak donker meergranen broodjes en koffie. Doorgaans gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Montegnée vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Montegnée? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of prefereert u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende soorten maaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Op deze pagina vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Saint-Nicolas. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig vet keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montegnée voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al bestellen vanaf €3,65.
 • Een warme dagschotel als Groentesoep bestelt u vanaf €7,25.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bloemkoolsoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Pap om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Saint-Nicolas voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Spaghetti met broccoli
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Andijvie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Montegnée regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor categorie ouderenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree of Kipragout met Parijse wortelen. Daardoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden meestal door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Montegnée. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit