Maaltijdservice Paifve

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Paifve voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Paifve? Aan de hand van deze pagina treft u eenvoudig alle bezorgers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,45 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Paifve ontvangt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteJuprelle
Waarom bestellen?Verse ingrediënten
Postcode4452
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,45
Populaire maaltijdKip piri piri, pilav rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Paifve

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Paifve. Bijvoorbeeld grote bezorgers als Meal-Story of Ekomenu. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei organisaties en slagerijen. Elke optie hanteert een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze website kan u daarom de bedrijven snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Paifve? Geen probleem! Legio traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Paifve. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse bedrijven beschikken over een premium boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt men eenvoudig verse of handige boodschappen als sinaasappelsap en oude kaas. Gewoonlijk gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Paifve vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Paifve? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden velerlei mogelijkheden die in lijn zijn met uw situatie en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti? Aan de hand van deze website ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Juprelle. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Paifve voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree bestelt u vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree is er al voor €5,15.
 • Een warme dagschotel als Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus wordt al bezorgd vanaf €6,5.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Samgyetang, een gezonde salade en iets fris zoals Aardbeien ijs om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Juprelle voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Gebonden rundvleessoep
 • Vissticks met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Donkey Kicks Chicken
 • Indisch gehaktbrood

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Paifve aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en geef de voorkeur door. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De menu’s worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 30 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Gestoofde wortel of Stamppot boerenkool met worst. Zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Paifve. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit