Maaltijdservice Slins

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Slins voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Slins? Aan de hand van maaltijdbutler.be achterhaalt u gemakkelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,45 per keer. Ouderwets genieten van Nasi goreng, quorn, satésaus en Rundvlees in saus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Slins ontvangt u complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteJuprelle
ReactieKlantvriendelijke organisatie
Postcode4450
Prijs per maaltijd€5,43
Nummer 1-maaltijdSnijbonen met een kipfilet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Slins

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Slins. Neem erkende bezorgers als Vlotter of 0. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor tal van instanties en zorginstellingen. Elke service wordt bestempeld door een “eigen” menu en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze pagina kan u daarom de firma’s eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Slins? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Slins. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s voorzien in een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt u direct belangrijke boodschappen als oploskoffie en chocolade vla. Dikwijls gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Slins vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Slins? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die voldoen aan uw wensen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Champignonroomsoep of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Verderop vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Juprelle. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Slins voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt af van factoren als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is er al vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Een warme dagschotel als Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Pureesoep, iets te drinken en om het compleet te maken Sorbet om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Juprelle voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundergehaktbal in jus
 • Vispotje in botersaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Pasta/tonijnschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Slins regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een maaltijdservice aansluit op uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden veelal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met plusminus 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Varkenssteak in jus of Gebonden kerrie-champignonsoep. Zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Slins. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit