Maaltijdservice Voroux-Lez-Liers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Voroux-Lez-Liers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Voroux-Lez-Liers? D.m.v. deze pagina ontdekt u supersnel alle services die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,50 per keer. Genieten van Kalkoenfilet in jus, worteltjes en aardappelpuree en Kip Andorra? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Voroux-Lez-Liers profiteert u van gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteJuprelle
ReactieRuime keuze
Postcode4451
Gemiddelde menuprijs€5,44
Vaak gekozen maaltijdBabi ketjap, mihoen goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Voroux-Lez-Liers

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Voroux-Lez-Liers. U kunt denken aan erkende bedrijven als Home Cuisine en/of 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er uitstekende organisaties en speciale eetpunten. Elk bedrijf wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en bestelvoorwaarden. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u daardoor de services gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Voroux-Lez-Liers? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Voroux-Lez-Liers. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt men snel de supermarktartikelen als oploskoffie en koffiemelk. Normaliter zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Voroux-Lez-Liers vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Voroux-Lez-Liers? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn relatief veel thuismaaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Neem nu Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Op deze pagina ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Juprelle. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Voroux-Lez-Liers voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van elementen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kan je kopen vanaf €5,95.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Aspergesoep, een extra salade en een dessert als Poire belle Hélène achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Juprelle voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Heldere vermicellisoep
 • Varkens-groenteschotel
 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Schnitzel pepersaus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Voroux-Lez-Liers bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden standaard aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Chicken Lunges en Hachee met rode kool en gekookte aardappelen. Hiermee kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten heeft invloed op een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Voroux-Lez-Liers. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit