Maaltijdservice Wihogne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wihogne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Wihogne? Middels de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,40 per persoon. Smullen van Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten en Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Wihogne beschikt u over verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteJuprelle
BeoordelingEenvoudig bestellen
Postcode4452
Gemiddelde kosten€5,46
Vaak bestelde maaltijdTagliatelleschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Wihogne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Wihogne. U kunt denken aan erkende services als Smartmat of Dienstenthuis.be. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende initiatieven en slagerijen. Iedere aanbieder levert een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze pagina kan u daarom de aanbieders op uw gemak op een rijtje zetten. De keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Wihogne? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wihogne. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers voorzien in een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor bestelt u gelijk broodnodige boodschappen als wilde tomaten mix of sinas. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Wihogne vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Wihogne? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit meerdere type aanbieders die in lijn zijn met uw gesteldheid en mogelijke diëten. U kunt denken aan Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Hieronder ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Juprelle. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wihogne voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de organisatie, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. bestelt u vanaf €5,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is er al voor €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Haaienvinnensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Pap als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Juprelle voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Asperge beenham schotel
 • Visburger met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Klapstuk met hutspot
 • Spinazie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wihogne bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en kies er een. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden standaard tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 25 gerechten. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst of Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen. Zodoende kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en ook vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Wihogne. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit