Maaltijdservice Nederokkerzeel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nederokkerzeel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nederokkerzeel? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker vindt u moeiteloos alle firma’s die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,00. Ouderwets genieten van Gemengde groenteschotel en Kip, sperziebonen, aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Nederokkerzeel geniet u van smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKampenhout
ReactieUniek voor senioren
Postcode1910
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,53
Nummer 1-maaltijdBroccolisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Nederokkerzeel

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Nederokkerzeel. Neem landelijke aanbieders als Traiteur Goossens en 0. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich prima instanties en zorginstellingen. Elke aanbieder levert z’n eigen menu en bestelvoorwaarden. Middels maaltijdbutler.be kan u daarom de bedrijven rustig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Nederokkerzeel? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nederokkerzeel. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt u snel broodnodige boodschappen als rauwe ham en jonge kaas. In algemene zin gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Nederokkerzeel vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Nederokkerzeel? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit meerdere type aanbieders die kloppen met uw wensen en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Kampenhout. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nederokkerzeel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt heeft te maken met elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is er al voor €5,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Stoofpotje rundvlees bestelt u vanaf €6,75.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Thukpa, een gezonde salade en voor de volledigheid een Vanille ijs achteraf. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Kampenhout voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Sukadelapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Nasi babi ketjap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nederokkerzeel aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende leveranciers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Nasi goreng, quorn, satésaus of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Nederokkerzeel. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit