Maaltijdservice Kapellen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kapellen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kapellen? Door middel van onze vergelijker vergelijkt u probleemloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,30 p.p. Genieten van Rundstong Madeirasaus Puree en Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Kapellen krijgt u heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteKapellen
RecensieRuime keuze
Postcode2950
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,38
Populaire maaltijdErwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Kapellen

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Kapellen. Neem interessante aanbieders als Foodbag of HelloFresh. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verscheidene instanties en verswinkels. Iedere optie heeft zo een “eigen” keuken en bestelvoorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services rustig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Kapellen? Geen probleem! Best veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kapellen. Ideaal voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee bestelt u moeiteloos praktische of verse producten als cola of chocolade. Normaal gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Kapellen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Kapellen? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse mogelijkheden die passen bij uw uw eisen en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Witte Pens Met Rodekool En Puree en Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Kapellen. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kapellen voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door elementen als de aanbieder, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli bestelt u vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • De daghap voor ouderen als Eendenvlees in zoetzure saus is er al vanaf €5,8.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Bruinebonensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Crema catalana om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Kapellen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Gebakken krieltjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Stamppot andijvie
 • Bruine bonensoep

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kapellen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een maaltijdservice in overeenkomst is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele aanbieders stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men direct opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten of Procureur lapje met prei a la crème en aardappel. Zodoende zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Kapellen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit