Maaltijdservice Stabroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stabroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Stabroek? Door middel van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,35 per persoon. Aanschuiven voor Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Stabroek smult u weer van gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteStabroek
RecensieKlantvriendelijke organisatie
Postcode2940
Gemiddelde kosten€6,37
Meest gekozen maaltijdKippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Stabroek

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Stabroek. Neem bijv. interessante partijen als Marley Spoon of Okay. Maar ook in de buurt ontstaan er verschillende instanties en sociale voorzieningen. Elk bedrijf hanteert een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze pagina kunt u dus de bezorgers probleemloos naast elkaar bekijken. Het kiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Stabroek? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stabroek. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties bieden ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt u direct de supermarktartikelen als chocolade en appelstroom. Normaliter gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Stabroek vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Stabroek? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die matchen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Denk maar aan Kip Op Grootmoeders Wijze of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Hieronder vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Stabroek. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stabroek voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van zaken als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Een daghap aan huis als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten bestelt u vanaf €6,05.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Haaienvinnensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Krentjebrij om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Stabroek voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zalm in roomsaus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Stabroek bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste leveranciers werken met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Chinese wokschotel of Boereworst Met Wortelstamppot. Zodoende kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Stabroek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente