Maaltijdservice Vucht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vucht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Vucht? Middels deze pagina vindt u supersnel alle firma’s die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per gerecht. Smullen van Rode kool met appel en Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Vucht smult u weer van ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteMaasmechelen
ErvaringAantrekkelijk proefpakket
Postcode3630
Gemiddelde kosten€6,77
Meest gekozen maaltijdRundvlees in basilicumsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Vucht

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Vucht. Neem bijv. veel gekozen leveranciers als Vlotter en 0. Maar ook op regionaal niveau bestaan er interessante organisaties en wijkrestaurants. Ieder bedrijf hanteert een heel eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via deze website kan u daardoor de bedrijven gemakkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Vucht? Dat is niet erg! Meer en meer traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vucht. Perfect voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt u snel de boodschappen zoals afwasmiddel of ontbijtspek. Veelal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Vucht vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Vucht? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree en Kippenbout Met Appelmoes En Puree? Hieronder vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Maasmechelen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vucht voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt af van o.a. het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kunt u al bestellen vanaf €5,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zalmfilet in roomsaus is er al vanaf €7,15.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bamisoep, een extra salade en een dessert als Appeltaart als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Maasmechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Rode kool met gehakt schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vucht regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk type bezorgmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en selecteer er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Meestal doet u dat telefonisch, via een menulijst, of met de tablet. Het eten wordt veelal tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een speciaal dagmenu. Soms is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gebonden tomatensoep en Kersenpannenkoek. Hiermee kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Vucht. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit