Maaltijdservice Boorsem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boorsem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Boorsem? Via de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos alle organisaties die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,05 per keer. Ouderwets genieten van Kipschnitzel met boontjes en satesaus of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Boorsem krijgt u ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteMaasmechelen
ReactieOnline of telefonisch bestellen
Postcode3631
Prijs per gerecht€6,78
Nummer 1-maaltijdRundvlees met gegrilde groente

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Boorsem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Boorsem. U kunt denken aan grote organisaties als Yumbel of Delhaize. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende organisaties en restaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door een “eigen” type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Boorsem? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boorsem. Een prima oplossing voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als snoepjes of grillworst. In de regel gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Boorsem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Boorsem? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse opties die matchen met uw eisen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Onderstaand achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Maasmechelen. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boorsem voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is er al voor €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kan je kopen vanaf €4,85.
 • Een warme dagschotel als Boeuf stroganoff, witte rijst, rode kool met appel kunt u al bestellen vanaf €6,05.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Erwtensoep, een extra salade en iets fris zoals Boerenjongens mousse om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Maasmechelen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Champignonsoep met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boorsem bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt altijd bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsBoeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen en Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree. Hierdoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden vaak door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Boorsem. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit