Maaltijdservice Lo-Reninge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lo-Reninge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Lo-Reninge? Dankzij onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle organisaties die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,15 per gerecht. Genieten van Vegetarische omelet met kruiden, witte rijst, broccoli of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Lo-Reninge beschikt u over verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLo-Reninge
ReactieVoor particulier en zorg
Postcode8647
Prijs per maaltijd€6,02
Populaire maaltijdVegetarische balletjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Lo-Reninge

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Lo-Reninge. We hebben het over erkende bezorgers als Viangro en Champion. Echter, ook heel lokaal ontstaan er tal van leveranciers en restaurants. Elk bedrijf hanteert zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Lo-Reninge? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lo-Reninge. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers voorzien in een speciale boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt u gelijk nuttige boodschappen zoals afbakbroodjes en koffiecreamer. Meestal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lo-Reninge vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Lo-Reninge? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een hoop mogelijkheden die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Tomatensoep Met Balletjes? Hieronder vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Lo-Reninge. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lo-Reninge voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is er al voor €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree vindt u vaak al vanaf €4,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,6.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Bonensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Kaiserschmarren als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lo-Reninge voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lo-Reninge aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk soort seniorenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Vaak kan dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden veelal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met plusminus 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsRundvlees in tijmsaus en Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng. Handig, want zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u deze besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Lo-Reninge. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente