Maaltijdservice Vleteren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vleteren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vleteren? Door middel van onze vergelijker vindt u supersnel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,10 per persoon. Flink uitpakken met Minestronesoep of Hachee met rode kool en gekookte aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Vleteren geniet u van vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVleteren
ReactieEcht ontzorgen
Postcode8640
Gemiddelde kosten€6,01
Geliefde maaltijdCouscous met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Vleteren

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Vleteren. We hebben het over landelijke aanbieders als HelloFresh en/of HelloFresh. Maar ook lokaal kunt u terecht bij uitstekende instellingen en restaurants. Iedere service wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Vleteren? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vleteren. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bedrijven beschikken over een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee bestelt u eenvoudig de boodschappen zoals koffiemelk of thee. Normaal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Vleteren vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Vleteren? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende mogelijkheden die kloppen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Groentesoep Met Balletjes of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Op maaltijdbutler.be ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Vleteren. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vleteren voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • De daghap voor ouderen als Groenteburger, prei, aardappelen is er al vanaf €6,85.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Aardappelsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Aardbeien ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Vleteren voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Doperwtensoep
 • Pastaschotel
 • Witte rijst
 • Linzensoep
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vleteren regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk type thuismaaltijd rijmt met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire services geven een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men supersnel opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dit door te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De gerechten worden vaak thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 70+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Steeds vaker is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel. Op die manier zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of juist vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Vleteren. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente