Maaltijdservice Handzame

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Handzame voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Handzame? Door gebruik te maken van deze website achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,95 per maal. Ouderwets genieten van Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Handzame geniet u van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKortemark
RecensieGezond en heel erg lekker
Postcode8610
Gemiddelde kosten€4,98
Vaak bestelde maaltijdStamppot andijvie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Handzame

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Handzame. Neem populaire leveranciers als Home Cuisine en/of 0. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei partijen en speciale eetpunten. Elke aanbieder hanteert z’n eigen assortiment en voorwaarden. Via deze pagina kunt u dus de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Handzame? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Handzame. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt u eenvoudig verse of handige boodschappen als leverpastei of desem naturel. Normaliter zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Handzame vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Handzame? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden vele leveranciers die kloppen met uw wensen en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Onderstaand ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Kortemark. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Handzame voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is er al vanaf €4,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is beschikbaar vanaf €4,95.
 • De daghap voor ouderen als Risotto, roomsaus boschampignons, kip is beschikbaar vanaf €6,9.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Seolleongtang, iets te drinken en voor de volledigheid een Berlinerbol achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Kortemark voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Broccolisoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Handzame regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en maak een keuze. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote services stunten met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u supersnel nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Verse worst in jus en Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Handzame. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit