Maaltijdservice Kortemark

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kortemark voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Kortemark? D.m.v. www.maaltijdbutler.be achterhaalt u probleemloos alle leveranciers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,20 per maal. Smullen van Lasagne Bolognese of Koninginnesoep met kip? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Kortemark krijgt u complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKortemark
ErvaringGemakkelijk contact
Postcode8610
Prijs per gerecht€5,98
Vaak gekozen maaltijdKipfilet in Provencaalse tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Kortemark

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Kortemark. Neem landelijke services als 15Gram of Home Cuisine. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij tal van leveranciers en sociale voorzieningen. Elke organisatie heeft weer z’n eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze tool kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Kortemark? Geen probleem! Erg veel traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kortemark. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services voorzien in een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop men direct belangrijke boodschappen als snoeptomaatjes of sappen. Veelal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Kortemark vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Kortemark? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden verscheidene seniorenmaaltijden die passen bij uw uw wensen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Kortemark. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kortemark voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst bestelt u vanaf €3,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rode bieten met een speklap en jus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Pompoensoep, een gezonde salade en een dessert als Vanille mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Kortemark voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kortemark bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welk soort seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners geven een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. Het eten wordt standaard thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Lekkerbekje met sperziebonen en Alaska-koolvis. Op die manier zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Kortemark. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente