Maaltijdservice Kraainem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kraainem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kraainem? D.m.v. www.maaltijdbutler.be ontdekt u snel en simpel alle bezorgers in uw regio! Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,90 per keer. Genieten van Gentse Waterzooi en Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Kraainem geniet u van uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteKraainem
ReactieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode1950
Gemiddelde menuprijs€5,71
Geliefde maaltijdSpaghetti bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Kraainem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Kraainem. Neem erkende organisaties als Meal-Story en Marley Spoon. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei partijen en slagerijen. Elke leverancier levert een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kunt u dus de leveranciers gemakkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Kraainem? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kraainem. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hebben ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop men zonder moeite verse of handige boodschappen als boterhamworst of kaas extra belegen blaarkop. In de regel kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Kraainem vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Kraainem? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel leveranciers die aansluiten bij uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat dacht u van Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Op maaltijdbutler.be treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Kraainem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kraainem voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel bestelt u vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €4,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Gentse Waterzooi kunt u al laten bezorgen vanaf €7,5.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Chinese tomatensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Griesmeelpap om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kraainem voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Slavink in jus
 • Doperwtensoep
 • Witte rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kraainem aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor soort thuismaaltijd past bij uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De thuismaaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen of Sperziebonen. Zodoende ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de menulijsten kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Kraainem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit