Maaltijdservice Zaventem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zaventem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Zaventem? Via onze tool bekijkt u overzichtelijk alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,80. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rode kool met appel of Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Zaventem ontvangt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZaventem
BeoordelingOok voor diëten
Postcode1930
Gemiddelde kosten€5,7
Populaire maaltijdEendenvlees in zoetzure saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Zaventem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Zaventem. Neem landelijke partijen als 15Gram of 0. Maar ook op regionaal niveau zien we verschillende partijen en restaurants. Elke leverancier levert een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels onze tool kunt u derhalve de bezorgers gemakkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Zaventem? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zaventem. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee haalt u eenvoudig de boodschappen zoals handzeep en palingworst. Normaal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Zaventem vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Zaventem? Of heeft u liever vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene leveranciers die matchen met uw wensen en menu voorkeuren. Denk maar aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Zaventem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zaventem voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met factoren als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Met Appelmoes En Puree is er al vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,7.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Erwtensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Bananenvla om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Zaventem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Macaronischotel
 • Doperwtenpuree
 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Kip Andorra

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zaventem aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welke vorm van een maaltijdservice matcht met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote dienstverleners geven een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De gerechten worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen of Raapstelen stamppot. Op die manier ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Zaventem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit



Alle plaatsen in deze gemeente