Maaltijdservice Melle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Melle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Melle? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle aanbieders in de buurt! Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,50 per maaltijd. Flink uitpakken met Heldere uiensoep en Varkensvlees in satésaus met nasi goreng? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Melle krijgt u smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMelle
ErvaringGeen abonnement
Postcode9090
Gemiddelde prijs€6,41
Populaire maaltijdGele rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Melle

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Melle. Neem grote bezorgers als Colruyt en/of 0. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van partijen en wijkrestaurants. Elke aanbieder biedt een “eigen” assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels www.maaltijdbutler.be kunt u de services overzichtelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Melle? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Melle. Een redding voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor koop u snel praktische of verse producten als honing en eieren. Niet zelden zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Melle vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Melle? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die matchen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Boereworst Met Wortelstamppot of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Via onze vergelijker treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Melle. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Melle voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree is er al voor €4,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Spinazie à la crème met champignons is er al vanaf €7.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Veloutésoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Mokka ijs na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Melle voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Reepjes kippenvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Melle aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd matcht met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst of Appelcompote. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Veel senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Melle. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente