Maaltijdservice Meux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Meux? Dankzij deze website treft u eenvoudig alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,20 per persoon. Genieten van Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst en Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Meux beschikt u over heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteLa Bruyère
RecensieWeinig klachten
Postcode5081
Gemiddelde prijs€5,43
Maaltijd-topperBeef Squats

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Meux

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Meux. Neem bijv. erkende leveranciers als Smartmat en/of Cora. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor uitstekende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere service wordt bestempeld door een heel eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kan u daarom de organisaties gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er maaltijdvoorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Meux? Dat is niet erg! Best veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meux. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt u probleemloos praktische of verse producten als vlokken of tofu naturel. Niet zelden kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Meux vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Meux? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een hoop mogelijkheden die aansluiten bij uw gesteldheid voedingspatroon. Wat dacht u van Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen en Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Via onze vergelijker vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek La Bruyère. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met verse producten en weinig zout proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meux voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door o.a. de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,25.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Broccolisoep, een extra salade en om het compleet te maken Natas do Céu na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente La Bruyère voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Varkensvlees met appel in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meux bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijdservices bieden een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende services.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men direct nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt niet zelden bezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Zuurkoolstamppot of Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst. Daardoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Meux. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit