Maaltijdservice Eindhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eindhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Eindhout? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vindt u probleemloos alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,20 per keer. Smullen van Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie en Hete Bliksem met een speklapje? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Eindhout hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLaakdal
ReactieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode2430
Prijs per maaltijd€5,99
Vaak gekozen maaltijdKip piri piri, pilav rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Eindhout

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Eindhout. Denk dan aan veel gekozen organisaties als Colruyt of Ekomenu. Ook in deze plaats zelf bestaan er verschillende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf heeft zo z’n eigen keuken en bestelvoorwaarden. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van dieetwensen als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Eindhout? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eindhout. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop u eenvoudig praktische of verse producten als vlokken of desem bol grof. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Eindhout vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Eindhout? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn diverse type aanbieders die aansluiten bij uw gesteldheid voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Aan de hand van deze website achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Laakdal. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eindhout voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met bijvoorbeeld het bedrijf, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree is er al voor €5,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen bestelt u vanaf €7,1.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Harira, een extra salade en om het compleet te maken Crêpe suzette om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Laakdal voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Babi pangang, rijstfantasie
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Bami goreng met rundvlees
 • Schnitzel mexico schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eindhout aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en kies er een. Bekijk met name het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Rookworst met stamppot zuurkool en Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen. Daardoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Eindhout. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit